one direction!!!

publicerat i
Dom e ju inte dåligt snygga!!!!½! Här får ni en sjukt LÅNG special med One direction! <3

Japp detta slutade ju bra till slut:)

publicerat i
Kusinen är entligen hemma från sjukhuset, har dock fått oder om atrt ABSOLUT inte anstränga sig! och det betyder att jag är häst vakt åt Grållan (lite halft i alla fall) Då jag kände för stor press sista jag red henne nästan varje dag +red palita men nu ska jag rida några dagar i veckan och Palita står tills vi vet vad det är med henne, hoppas inte att det är något allvarligt! Usch är så hemskt nr det blir så:((!
Men nu så jag har under dagen jobbat på ett inlägg som kommer upp imon och som jag hoppas kommer väka MÅNGA tonåringar!
Men vad det handlar om får ni veta imon ;))
I alla fall i helgen är jag helt häst ledig, ska försöka åka ut till min skadade plugg och pussa på henne en massa och bry mig om henne! sen på söndag drar jag troligen till varberg med bästa US och kollar när elit laget tävlar (ser jag sjukt mycket fram emot) Sen så börjar det bli varmt ute och jag ser fram emot tävlings sesongen och en massa JOBB med hästar och liknade!!
Nu ska jag ta och skriva lite på en uppsats som ska vara klar om två veckor, historia och ska skriva om kristallnatten så finns nog mycket att skriva om ;)
Men ni får hade och imon så får ni hålla koll runt 2 tror jag det är den kommer upp!
Jag och Grållan när jag red henne som mest:)
Jag och min fina tjej! Saknar henne så det gör ont!!! Usch hoppas hon blir bra nu :((( <3
 
 
 

Asså mitt liv

publicerat i Min dag;
Asså min dag är inget att veta om idag går i skolan och livet rullar på som vanligt.... känns ju där typ, hatar verkligen torsdagar inget kul händer och det är längsta dagen i skolan och skit:((
Usch och jag har ingen insperation att skriva eller nått sånt annat! Jag tycker verkligen inte om att det gpr ut över bloggen att mina dagar ser lika dana ut hela tiden det är så EXTREMT tråkigt att bara blogga om samma....
Men ska försöka skriva ett inlägg nu om mig och hur jag är!
Men nu ska jag ha historia och sen vet jag inte riktigt hur min eftermiddag ser ut än :/
Heta barn;))