Har landat hemma

publicerat i Min dag;
I mitt rum i mitt härliga rum! snart kommer förmodligen Lina hit ska försöka hinna ducha innan det, har inte träffat henne på typ 3 veckor så ska bli kul att träffa henn igen :))!
Det gick jätte bra att köra hem Palita så nu går hon hemma i sin hage med sina kompisar ich hon blev helt överlycklig när hon fick komma ut och springa med sina kompisar igen :))!

Har varit så kul att ha med Palita nere i falkenberg i två vekor och är så otroligt tacksam (änu en gång!) till alla som gjorde detta möjligt!!:))
Nu blir det duschen innan jag ska packa upp alla mina saker :)!
 

Varmt-dressyrpass

publicerat i hästar;

Idag vaknade jag av att det regnade så fick cykla upp till Palita och tog av henne flugtäcket. Sen blev det helt plötsligt klarblå himmel sol och sjukt varmt, men nu börjar det bli svalt igen så ska nog snart dra upp till Palita och ta ett dressyr pass i antigen ridhuset eller på dressyr banan:)
Eller så tar jag och rider efter maten när det börjar bli mörkt:) hade!

Finaste hästen

publicerat i hästar;

Min fina häst! Igår fick vi köpt någon slags ört blandning som jag Inge kommer ihåg namnet på men det hjälpte och blev betydligt bättre, hon va Inge alls lika stressad som innan utan lugnade sig lättare än innan, började med att gå med henne i padocken tills hon lyssnade på allt och tog det lugnt sen gick jag in i stallet och tog på henne och red en stund i ridhuset så hon fick bli av med lite energi. Blev ett långt pass men bara en kvart i ridhuset annars jobbade jag med henne från marken.
Hon va så fin när jag red henne hon lossade direkt och va super lyhörd på alla hjälper och lossade i galoppen som hon kan ha svårt för hon har lätt för att gå upp i nacken men igår hick hon ner och jobbade galant:)
Så kul att hon går så fint nu:))
Nu ska jag kolla på film innan jag går upp och ger hästen mat:)
Detta va stället vi va på igår och köpte tillskottet till Palita, kolla alla sadlar som fanns där, detta va bara en del av det rummet!