Tröttare än tröttas...

publicerat i Min dag;
Först va det en lektion i skolan och sen åkte jag och käkade lunch med mamma och pappa:)
efter det så åkte jag till stallet och red Palita sandra hängde med på Lopez idag igen men idag red vi lite längre Palita gick bra va dock VÄLDIGT pigg men gick i bra form och jobbade bra:)
Efter en tur i skogen så fixade jag stallet och tog det lite lungt sen åkte jag till troya och hjälpte till att ställa i ordning inför tävlingen imon och sen åkte jag hem:)
Imon ska jag va fotograf på våran hemma tävling så blir en tidig morgon men ska bli kul :)
Nä nu ska jag käka för är as hungrig och sen ska jag käka lite godis:))
Haha jag och vickan igår så snygga är vi ;)

Känslan är bra!

publicerat i hästar;

Blev helt varm när jag häromdagen fick detta sms av en kompis! Kändes så himla bra! Blev så glad!
Sånt här är något ALLA behöver höra varje dag! Sånna som Alexandra borde alla vara för då skulle denna planet vara en mycket gladare planet:')<3

Storhäst tiden sätter MYCKET press...

publicerat i Min dag;
När jag började rida Palita hade jag i stort sätt bara ridit ponny och det fanns ingen antydan på högresta hästar, och för det mästa inga krav på hur man red;)
När jag började rida stor häst alltså Palita så va man tvungen att vända på handen och rida mycket mycket ordentligare, det sattes en press på än som inte fanns där under ponny tiden ialla fall inte på mig som inte tävlade och va "känd" utan jag kunde rida hur jag ville! men stor häst... det blev klimatet tuffare ansvaret större hästarna STÖRRE men jag ändrade också min ridning till det bättre och det är jag väldigt göad för:)
Palita har jätt mig väldigt mycket tröts att hon är 23, jag trodde aldrig att jag skulle vara den som älskade att komma från ett underbart dressyr pass... trodde aldrig att det skulle vara jag.
Och jag säger bara till er unga ponnyryttare som verkligen INTE gillar dressyr och som älskar att bara springa runt i skogen och hoppa! ta vara på det under ponny tiden! när storhästarna börjar komma, det är då pressen kommer när man blir äldre...
Men kul är det :D!
Min och Palitas resa på mindre än ett år!
Första bilden är tagen augusti 2012 och andra bilden maj 2013:)