Hon är trotts allt riktigt snygg!

publicerat i Foton, hästar;
Hon är 23 år men hon är riktigt snygg! Full blod, fux sto och 23 år! inte visste jag att det skulle bli min allra bästa vän! Hon va en riktig pain in the as i början men nu går det inte annat än att älska henne!
Några härliga bilder på Palita och Sandra igår :)
 
 

Ny klippt

publicerat i Min dag;
Kom till stallet och möttes av en ny klipp Palita, bra för henne att äntligen få bli av med den tjocka pälsen på de ställen där hon blir som allra svettigast!
Testade även halsen till stall täcket som jag köpte i går och det va lite stort men det är nog bara skönt för henna att kunna röra sig i, blev ingen direkt snygg färg matchning emd röd hals och grönt täcke, det va inget fint men hon håller sig i alla fall varm med det på! Sen tog jag lite kort på Sandra och Palita både ute och i paddocken så ska sätta mig och fixa med bilderna sen för nu pallar jag inte ;)
Imon ska jag först åka till stan med min granne för att hjälpa henne att köpa ett objektiv då hon har köpt min älskade gamla kamera, så fick hon testa mitt nya 50mm objektiv så hon är sugen på ett eget sådant så ska hjälpa henne med det :) Efter det ska jag slänga mig ut till stallet för vi ska ha lite fixar dag där med ficka och mys:) Vet inte riktigt när vi är klara med det så har inte bestämt något efter det, men på kvällen ska jag och Sandra föröska ta oss till tre hästar och köpa ett regn täcke till Palita och jag ska se till att få köpt en jacka, har provat den ett antal gånger så ska äntligen få köpa den nu!:)
Nu ska jag se på film och halv sova lite innan jag säter mig med bilderna från idag som ni får se sen :) Hade!
 

Härligt väder

publicerat i Min dag;
Idag är nog första dagen på väldigt länge som jag inte vaknar av att regnet piskar mot fönstret vilket gör mig väldigt glad :) 
Idag hade inte planerat något alls vilket känes skönt! Men jag ska snart dra på mig lite varmare kläder än shorts och åka mot stallet, där ska jag möta Sandra för vi ska prova halstäcket på Palita och så kanske jag ska ta lite kort på Sandra och Palita när Sandra rider, men får se hur det blir med det, sen vet jag inte ritkigt vad som händer idag, har inget bestämt så ska nog ta den här dagen till att bara ligga hemma och dega. Men känner att jag behöver komma ut till stalelt och få lite luft och inte bara ligga inne på soffan.
Så idag händer inget speciellt men imon så har jag en del på schemat vilket känns bra! jag gillar verkligen att ha sånna här dagar där jag nästan bara är hemma men sen dagen där på och dagen innan måste jag göra saker HELA tiden, jag vill inte bara sitta hemma! Så nu åker lång byxor på och varm jacka sen rullar jag mot stallet, uppdaterar med dagen Hade!