Söndag kväll

publicerat i Min dag;
söndag kvällar är de värsta och det bästa som finns... Skolan imon och svårt att sova efter helgen då man sovit himla konstigt, men det är ändå något speciellt med söndag kvällar. Dom är så mysiga och gossiga.
Jag sitter i min soffa och kollar på en serie som jag precis hittade som heter Carrie Diaries (sjukt bra!) pch har på mig gossigaste kläderna som finns! ;)
Nu ska jag strax sova och imon är det dags för skolan och lite annat att göra innan skolan, ni får höra imon!
Nu taggar vi igång en ny vecka! :))
Min fina vän och hennes lilla powny! :)
 

Mina duktigt ryttare!

publicerat i Min dag;
Ingen kunde vara stoltare än vad jag va när vi åkte från tanum igår! Mitt underbara lag kom 6:a av 13 lag och alla gjorde så bra ifrån sig! Det va kalt och regnigt men jag stog ute på frmhoppningen men alla och det störde mig inte i ryggen att det regnade! Haha älskade häst liv! Men vi hade det bra trots regn och blåst, och alla hästar sköttte sig jätte bra!
Jag kom inte hem förrän kl va halv 8 och då va jag så sjukt trött, duchade och sen så låg jag i soffan hela kvällen fram för en film men en stor kopp varm choklad! mysigaste som finns!:)
Men idag så har jag inte gjort något alls, ska nog dra på mig lite kläder och strata en tvätt maskin och damsuga tv rummet och mitt rum. Känner mig dock lite små sjuk, eller jag håller nog på att bli sjuk för hostar lugorna ur mig och tycker att det är kalt så att ja.. 
Men lite nytta måste göras här hemma av mig så ska nog resa på mig strax och göra lite nytta! :)
De senaste dagarnas bilder:)
 

Ja igår?

publicerat i Min dag;
Igår blev jag helt off från bloggen då jag vi skolan i 1h och sedan satt och plugga teori med Victoria för att sen gå vidare till bettans! Så gott!!!! Sen gick vi en sväng på västragatan, jag fick inhandlat en sak till mitt hår som ska göra att det inte blir lika fluff! Men aa fick ett prov på det för ett tag sedan och tyckte att det funkade helt okej så hoppas på att det föbli såpas bra under hösten:)
Nu ska jag strax skriva ut lite papper dra på mig mina ariat skor och åka ner till Maxi där jag ska bli hämtad av Elin med familj för vi drar till tanum idag! Det är dags för div 2 och ja jag är grymt taggad på att få vara lagledare, dock är jag skärck slagen då Carro tyvvär inte kunde följa med och jag inte kan råd fråga henne om något skulle hända utan jag är den som ska ha koll på allt! Känner mig taggad men ändå rädd för att bära det ansvaret! Men det ska bli sjukt kul att ratta runt mina fina ryttare på detta! :)
Nä nu får jag dra mig hoppas eran lördag blir lika bra som jag hoppas att min blir! 
Den här bilden!? jag dör!!