God Jul

publicerat i Min dag;
God jul mina kära! 
Dessa två dagar har varit häktiska men nu är det läggdags, imon upp och iväg till stallet! 
Hoppas ni haft en fin julafton med era nära och kära!
 

En day off igår

publicerat i Min dag;
igår had ejag inget på agendan, ingen häst och inget annat inplanerat. Så blev en tur på stan och sedan va jag med Linda, vi lagde mat och chillade. Idag red jag Lola i manege, vilken pärla den lilla hästen är! Vilken ridning jag fick till idag och hon bara flyger fram och lyssnar, de hon tycker är jobbigast nu är skritten, att få jobbat ordentligt i skritten är jobbigt för henne. Men hon börjar ta sig i raven nu, hon börjr bli riktigt fin i galoppen är hon en drömm, och har varit hela tiden börjar dck få till min ridning i gloppen så hon blir så himla fin att galoppera på rör sig gudomligt. Idag fick Tilde testa på att rida henne vilket va kul att se, fick kommentaren att jag inte komemr få ha henne ifred nu ;) Men hon är min lilla ögonsten! Otroligt tacksam till Hanna som låter mig ha henne.
Nu har jag varit hos Lind ahela kvällen, vi har bara chillat så ska hoppa i säng nu för imon ska jag va i stallet vi 9 :)
 

inte en lugn stund

publicerat i Min dag;
Åh gisses va trött jag är! 
I fredags va jag som sat med kompisar vilket blev en väldigt lyckad kväll!
Igår va jag och Lina och gymmade på förmiddagen innan vi åkte och solade solarium, vilket egentligen inte är så bra för kroppen men de är skönt. Det är den värmen, de juset man saknar varje dag nu när det är grått och blött ute. Det är inget jag gör ofta men skönt någon gång ibland. Sedan hade jag mys kväll i stalet, borstde länge och väl på Lola, flätade svansen och lackade hovarna. Sedan blev det att göra sig i ordning, duscha å fixa. Sedan va jag med lite kompisar igår kväll igen. Va himla kul faktiskt och vi hamnade här tillslut! 
Idag har jag svit större delen av dagen och ridit min sessa. Hon va himla fin idag, hon hade ju trots allt vilat två dagar och hon va oerhört lyhörd! Lyssnade finfint! 
Nu ska jag sätta på hunger gamse och kolla på den innan jag ska sova!
Gonatt möd säj!