Varm i hjärtat!

publicerat i Min dag;
Idag började jag dagen på plasten jag älskar mest på denna planet! På hästryggen ute i skogen i snön, jag kunde inte sluta le! Vi travade och tog en liten busig galopp med en del små skutt hitochdit, men vad gör det? Efter en tur på Joie och lite mys så begav jag mig hemåt där jag bytte om snabbt för att åka vidare ner till Kungälv där jag inhandlade en mössa, har bara en massa mössor jag anväder i stalelt så fick bli en vanlig vardags mössa! Sedan blev det en tur till bodyshop och sista stoppen va Lindex där jag inhandlade lite smått och gott! :)
på vägen hem stannade jag på Bettans och köpte mig en god sallad, blev en lång lunch för mig. Satt hemma framför tv hur länge som helst och gjorde inget innan jag fick satt på en tvätt maskin och plockat lite i köket:)
vid 4 hämtade jag Tess så åkte vi och simmade en stund, blev inte så länge men vi simmade i alla fall ;)
Nu har jag kollat på film och druckit Zingo fläder, sååå gott! Men ska snart dra på mig pyjamans och hoppa ner i sängen! Hoppas er fredag har varit lika bra som min!
Utsikten kunde inte varit bättre! detta är det jag lever för!
Delar min nya fabolösa mössa! 
 

God kväll

publicerat i
Har varit ledig idag och som vanligt när jag är ledig har jag 1000 saker att göra! Idag har jag städat lite här hemma, stor städat mitt rum, ätit lunch med mina föräldrar och massa andra och även varit och tränat! Nu ska jag ta på mig skor och en tjock jacka och gå ut i det "fina" vädret för att åka och handla åt mina kära föräldrar som båda ska iväg så då e jag snäll och tar hand om veckohandlingen :)
Denna bilden är så sjukt snygg! Vet inte riktigt vad det är med den som är så snyggt!

Gymnasiearbetes dag

publicerat i Min dag;
Sitter i skolan och jobbar på mitt gymnasiearbete, har inte alls kommit långt med jag jobbar på det. 
har percis slutat men ska sitta kvar här en stund med några i min klass och jobba lite till innan jag åker hem och byter om för att sedan dra mig direkt till gymmet. Fick aldrig gymmat igår då jag och Amanda va på möte angående scandinavium igår kväll så vi kom hem rätt så sent, vilket resulterade i att jag inte orkade eller hann med att gymma så passar på nu på eftermiddagen när jag ändå slutar tidigt! :)
I eftermiddag kanske jag ska iväg på lite hemligheter!
 
Bjuder på en otroligt bra låt!