Min fina!

publicerat i Min dag;
Va på tävling igår med Lina jag kom hem kl 10 så kände inte ritkigt för att blogga då ;)
Men Lina kom 4:a i förklassen och kom 3 individuellt i lagklassen, hon och Starlight va så himla duktiga!! Så himla stolt och som alltid så va jag så äkligt nervös så fort hon går in på banan! Men vi hae en bra men lång dag! Vi slapp ösregn kom lite dugg men annars så himla bra dag!
Jag slog ock upp huvudet i dörren på transporten och et gick bra hela dagen igår tills jag kom hem, så va på sjukhuset imorse och om kollade mig, blev beådrad om att äta värktabellter för att jag går och spänner mig i rygg och nacke. Men är hemma idag men imon måste jag verkligen till skolan!
Nu ska jag kolla på sagan om ringen filmerna, har aldrig sätt dom så måste faktikst se dom! Så nu ska det hända!:)
Mina fina! <3
Inbäddad bildlänkInbäddad bildlänk
Mysigt av slut på dagen! 

Sovmorgon

publicerat i Min dag;
Ska alldeles strax gå upp ur sängen och gå ner och äta en go frukost med en kopp te och ett glas apelsin juice!
Idag ska jag på tävling med Lina men hon hade sen strat tid så vi ska rullar först vid halv 11 :) Underbart!
Det är bohuscuppen dressyr så vifår se hur det går för alla idag!
Igår kväll åkte jag till Ludvig och umgicks me honom en stund innan Viktor kom, så umgicks vi en stund sedan åkte jag hem. 
När jag kom hem så låg det en vamr hun i min säng som hade värmt upp täcket åt mig, när jag la mig i sängen la han sig längs med min mage och snarkade högt! Så mysigt va det!
Nä nu taggar vi tävling i regnet!
 
 

Så trygg man kan vara

publicerat i Min dag;
Jag kan vissa nätter ha svårt att sova pga olika anledningar och jag märker så väl varför det blir så. Jag tänker över det och det finns ingen där som jag kan krama sönder handen på när det behövs. Sov hos sandra inatt och det va så skönt att ha ett deep talk klockan 3 på natten för när vi båda vakande och bara pratade om allt.
Vi käkade mys frukost tillsammans innan hon körde hem mig såfixade jag i ornidng mig för jobbet och hon åkte på högskole provet. Jobbet gick bra, det va kul kantteskutt kom på besök och det va himla kul för barnen tyckte att det va jätte kul! :D
Efter jobbet åkte jag hem, åt mat bytte om och åkte till Skårby för att hämta Linda. Sedan åkte vi  till tjuvkil och red ut, vi va ute och red i 1h sammanlagt och det va jätte mysigt och kul! Linda va så himla duktig, hon travade helt själv och red som ett riktigt proffs! ;) 
Jag red barbacka och Joie skötte sig galant!
Imon är det tävling som gäller! Så taggad på att tävlings sesongen drar igång igen:D
Nä nu ska jag se på film och sen sova! :)
Haha, denna bruden gillar jag!
Inbäddad bildlänkInbäddad bildlänkInbäddad bildlänk