En lång dag

publicerat i Min dag;
Blev en lång dag, det är så att vara vikarie på måndagar ;) Nej men bev inrigd imorse på skolan, slutade vid 14 så va ju inte så farligt, Linneaskrittade ut Lola idag, skött för henne med en kraavlös tur i skogen efter igår. Jag och Lina drog istället till gymmet vilket va på ok för länge sedan jag va på, så de kändes bra att vara tillbaka! 
Nu på kvällen har vi varit på ikea och köpt nya sakre till vårt nya badrum, bllev upphämtad av Linda av David på ikea så drog vi på äventyr, vilket va väldigt kul! Nu har vi fixat  badrummet och jag ska hoppa i säng. Hoppas ni haft en bra måndag. gonatt :)
Who need boys? When you have the love of a horse!
 

Gokväll

publicerat i Min dag;
Igår va en himla bra dag. Jag tog mig en välförtjänt lång sovmorgon och myste emd riktig lyxfrulle. 
PåLolas schea stod det uteritt, Hanna kom samtidigt så vi tog en kondis tur i skogen, långa slingan till och med. Lola sköte sig fint men blev lte pigg ;)
På kvällen hamande jag hos Linda där hennes pappa blev firad så sa grattis innan jag åkte vidare mot ljungskile! 
Idag stod faktikst hoppning på schemat! Lola har idag för första gången på 3 år tagit några språng. Hon va jätte dktig men jätte pigg, hon verkligen studdade fram och hoppade högt över hindera. 
Nu ska jag jag ta en dusch, äta middag och sen sova. Hoppas i haft en fin helg!
 
 

Godmorgon

publicerat i Min dag;
Godmorgon! Jag har haft en välförtjänt sovmorgon idag.
De har varit mycket denna veckan jobbat långa dagar och varit i stallet på kvällarna. I onsdags red Hannas kompis ut lola vilket passade jätte bra för jag visste att jag inte skulle kunna rida ut på flera dagar. Torsdag fick Lola vila och jag pysslade en massa med henne i stallet, lackade hovar och lite friserad. 
Lola börjar bli så himla långhårig nu igen nästan så hon behöver klippas igen... Haha tösen. Igår red jag ut, hon va så himla pigg och hon har nästan börjat bli lite stark. Jag ser det endast som något positivt för första gången jag satt på henne slängde hon med huvudet ståndort jag tog i tygeln. Men hon har alltid öronen framåt och älskar att jobba. Jag har även börjat pressa henne lite inne på banan och hon tycker det är roligt att får jobba trots att hon är stel och tycker det är jobbigt gör hon alltid sitt bästa! Idag blir det utbrott igen och imon ska vi trimma tillsammans med Hanna och då ska vi få testa att rida med lite bommar! :) 
Nu ska jag gå upp och laga pannkakor, lite senare idag kommer ett inlägg om mitt upplägg för Lola framöver! 
Kolla vem som har trivselfläckar på hela kroppen!!