Mycket fina hästar

publicerat i Min dag;
Lola fick idag jobba utan ryttare på ryggen vilket jag tycker är väldigt nyttigt och ba för hästen, hon skötte sig bra och fick jobbats igenom ordentligt. mjuk å fin i kroppen i slutet och jobbade ordenltigt med ryggen och bar sig själv. Så är nöjd med henne! Efter Lola så åkte jag vidare till Leandro, hoppträning stod på schemat.
Han va himla fin idag, positivt överaskad! Jag va ganska spänd i början så han blev lite spänd han med men efter några språng va han så fin! Han sög på hunderna och hoppade med riktigt höjd och va kanon duktig! Riktigt nöjd, jag måste bara bli mer självsäker och ett mer stödåt honom och vara mer med när han är där och vill fram! Såen mycket lyckad hoppträning!
 De sista språnget från idag, mycket beröm!!
 

Mycket duktig bebis idag på hopptränigen! 💕

Ett filmklipp publicerat av Lisabeth Berg (@lisabethelsie) Sep 30, 2015 kl. 12:49 PDT

God förmiddag

publicerat i Min dag;
Idag har jaghunnit med att städa mitt rum och lite annat små pyssel, ska strax stika iväg till tippen innan jag åker till Lola, hon ska få komma ut i skogen och få jobba lite. Sedan ska jag vidare till Lelle, han ska få rula på runt travbana med lite lättarre krav, ska känna av honom inför hoppträningen imon. Vi ska träna lite på igångsättningar och avbrott, målet är att dom ska bli mjuka och lätta ingen kamp utan lyssna direkt så det blir inget direkt jätte krävade pass men lite hjärn gympa då ha får se saker ute och inte bara gå padock så tycker sånna saker är nyttiga att öva på ute för då fårhan öva på att lägga fokus på mig! :) Så det blir nog två bra pass!
Ha en bra tisdag!
Detta!
 

En på tok för sömnlös helg

publicerat i Min dag;
I fredags reds båda hästarna på eftermidagen, leandro runt travbanan rulade på i fint tempo och lekte lite med tempot och han hade en fi framåtbjudning och tyckte det va roligt vilket är det ända jag vill få ut utav pass med honom! Lola red jag ut i skogen, drog en snabbis i skogen. Hon har börjat tycka det är så himla kul med galopp ombyten så så fort jg tar lite i tygeln eller lutar mig lite åt ett håll så byter hon galopp, fina och klockrena byten så det är positivt! Så måning om måste jag dck lära mig sitta väldit mycket mer stilla så att det liksom bli byten när jag vill, något som jag måste jobba med helt klart! Efter stallet åkte jag till stenugsund med Victora innan jag sabt åkte hem för att åka vidare på 19 års fest för Ida, en jätte lyckad kväll måste jag säga! Lördag blev Lola longerad innan jag åkte upp till Victoria och sov där till söndag. Söndag fick Lola vila så jag hängde med Linda hela dagen vilket va myisgt! vi hittade på en massa hyss som vanligt ;)
Idag har jag ridit ut Lola och hade med mig hunden så blev en lugn uteritt men hhunden hängde faktikst med trotts att ja galopperade, han va helt överlycklig och rusade runt som bara den! Vilket va kul att se:) Efter Lola så åkte jag och hjälpte Rebeca löshoppa alla hästarna, det va inte bara Leandro som fick hoppa idag utan även Fia och lilla B-ponnyn. Alla va himla duktiga, den som tyckte det va roligast va 30 åriga claudia en fin lite fux b-ponny! Underbart att se! :)
Nu är det sängen som gäller, imon ska mitt rum städas rejält och båda hästarna ska ridas ut! :)
Snapchat i helgen!