Underbar dag med folk jag älskar

publicerat i Min dag;
Idag har verkligen varit en dag där jag bara har träffat folk jag älskar!
Va julmarknad i kyrkan där jag konfimerade mig så åkte dit där jag mötte upp min gamla klass kompis som jag även konfimerade mig med! Väl inne i kyrkan träffade vi en massa ledare och kramade om dom och det blev en hel del prat! Sen träffade vi en kompis till oss som jag i alla fall inte har träffat på väldigt väldigt länge och det va så himla skönt att träffa honom igen! Tror inte det finns någon kille förutom han som går fram och nyper än i kinden, himla go kille det!:)
Efter det styrde bilen mot våran gamal skola där vi träffade en massa gamla goa lärare och en del gamla klass kompisar och såklart alla goa som jobbar i köket! Va verkligen en dag där jag bara har träffat folk som gör mig så glad och varm! så skönt!
 
Sen kan jag berätta att i torsdags så va jag och red en go "liten" ponny, hon är en d-ponny men gämfört med ett stort fullblod så va det rätt nära till marken ;) Men ska i alla fall hjälpa goa Emelie med hennes Fina ponny Titti tills hon blir såld då hon är till salu! Alla ni som letar en ny fin nybörjar ponny borde gå in på Hästnet.se och söka på Titti!
Hon är värd att se!
Fina Titti och Emelie!<3