Min kära vän

publicerat i Min dag;
Sa precis de visaste orden jag hört från någon på väldigt länge!
Min goa vän Alexandra är den jag verkligen kan gå till när jag har vilket problem som helst för hon är så SJUKT klock, allt hon säger har en mening och är NOGA genomtänkt!
"never apologize for having high standards, people hwo relly want to be in your life will rise up to meet them"
Fina Alexandra!!:))
 

Slutar min dag

publicerat i Min dag;
Med mys framför tvn, delvis med välrden bästa vickan och resten av kvällen myser jag ner mig i min säng för att kolla film:)
Redigerar lite bilder och har det bra, avslutar tyvärr kvällen lite dåligare än vad dagen har varit men det är inget jag tänker gå in på här!
Dagen har spenderats hemma, städat och umgåts med Vickan, så sjukt skönt att vara hemma en hel dag utan att åka iväg något.
Just nu så sitetr jag och redigerar lite bilder på mig och Palita som jag tänke sötta upp på väggarna i min vägg, ska visa alla hur vacker och speciell min sessa är!:)
Fina tjejen, hon ska äga alla tavelramar i mitt rum, självklart ska mina favvo killar upp på väggarna också, en för att han fått vadra vidare där smärtan inte längre inte är något problem och den andra killen för att han är helt sjukt bäst och min gos kompis när han är här, Världens bästa Hugo och Rocki (mina "extra" hundar)
Nu ska jag kolla på lite film innan jag somnar Hade!
Mina favvosar!
 

Mys fredag

publicerat i Min dag;
Min fredag va helt grym, så mysig eller aa jag mådde sjukt bra hela dagen!
Först va det skolan som va helt okej inte hur kul som helst men hade media med ellen så gjorde hela min dag!:))
Efter skolan åkte jag hem käkade lite lätt och slängde mig på moppen och åkte till stallet, mockade och gjorde allt innan det va dax för min träning för Carro. Tömmkörning stog på schamt för oss, jag tror aldrig att jag har varit så jäkla nöjd med en träning med Palita, hon gjorde ALLT rätt, jag har tömmkört henne två gånger med hjälp av Carro och jag vet inte alls hur mycket hon är tömmkörd innan och ibland så går hon imot där hon är svag men ***** va nöjd jag va igår. Började där vislutade sista igår va det dock svalare och Palitra hade lite mer energi, vi övade mer på spår igår, mycket på gas och broms och hon lyssnar men är lite seg och osäker men hon va så kanon fin!
Vi fick även testa på att göra skänkelvikning från marken vilken verkligen är palitas svaga punkt men efter lite visning med hur jag ska göra för att hon ska fatta bättre och inte kunna smita så gick hon såååååå fint. Grymt nöjd!
Efter det så fick hästarna mat i hagen och Palita blev stretchad åt alla håll och kanter, hem och slänga i mig mat och slänga mig i duchen innan vi åkte till ett par kompisar och hängde vilket va riktigt kul!:)
Idag är det städdag här hemma och det städas högt och lågt, jag har på fälttävlands EM så kan lyssna medas jag städar, i eftermiddag kommer vickan hit så ska vi umgås lite och kolla film och så. Mys!
Palita vilar idag sk aföröska åka ut och få rört på henne imon men får se om jag hinner.
Nu ska jag fortsätta städa Hade!