Helt sjukt!!!

publicerat i Min dag;
Igår va det måndag och ja det vet alla men igår va en väldigt bra måndag! Väldigt VÄLDIGT bra måndag!
Igår klickade vi nämligen hem min balklänning!!!! Helt sinnesjukt!!!:D
Så taggad! Sedan så skickade jag iväg lite papper och fixade med mina egna papper och satte in dom i ordning i pärmar och fixade, kom inte i säng förrän efter 11 vilket kanske inte är så farligt men gu va trött jag va!
Låg och lyssnade på Linn olsson som va med i radio igår! Hon har mycket innanför, hon vet vad hon säger! Sjukt bra va det i alla fall! 
Idag ska jag åka till Lina efter skolan tror jag, umås med henne och pussa lite på hästarna, eller så åker vi iväg en sväng, vi får se ;)
Nä nu ska jag ta på mig lite kläder och åka mot skolan! Hoppas ni får en bra tisdag!:)
 

Söndag

publicerat i Min dag;
Igår va jag med Emma i stort sätt hela dagen, eller a från 1.
Började med att rida pigge, det va faktiskt riktigt kul att sitta på ponny igen, men han e svår ritkigt svår. Men vem gillar inte en utmaning? Men sedan fick Emma känna lite på honom och det gick bra och jag tvingade Emma till att rida i lååååånga dressyr läder och det va så kul! Jag fattar hur mycket färsk vara det är att ha dressyr läder för jag har ingen balans när jag sätter mig i dressyr läder, det är helt sjukt! Men det va kul att rida lite:)
Sen åkte vi hem till Emma och umgicks en stund, åt mat med hennes föräldrar och sedan så kollade på hästar och transporter och bara gjorde inget.
Nu är jag i skolan och ska strax gå på lektion och det är bild? Va e de för ämne.... Aja måste ta mig igenom det...
I kväll ska jag antigen plugga eller hitta på något annat kul men får se, kanske kan fixa så att jag pluggar samtidigt som jag gör något annat ;)
Nu på lektion Hade!
Emma och Piggelinen:)
Inbäddad bildlänk