Äntligen

publicerat i Min dag;
Sitter hemma i min soffa, kommit hem från stallet och ska strax gå in i duchen trött as hel en har varit en bra dag.
Det har regnat större delen av dagen så har suttit inne och plugga så det är skönt att få ha gjort det faktiskt! Sen så åkte jag till stallet och red på Saga faktiskt, hon va så duktig, hade inga förväntningae på henne en hon skötte sig såååå bra hila nöjd med henne och jag va såååååå glad när jag fick sitta på en stor fina fux, så jäkla ycket humör och egen vilja så det gick hur bra som helst!:)
Nu ska jag snart dra in i suchen och sen ska jag sova för imon är tanken att jag ska åka till stora höga och umgås med mina vänner så imon händer det mycket, en nu duchen sen sova köss!
Fina Saga och jag Idag!
 

Lite plåster på såren.....

publicerat i hästar;
Här e några bilder som jag klickade i onsdags med Sandra på hästarna, nu ska jag strax sticka till stallet så bloggar jag när jag kommer hem! Hade:))
 

Idag är en dag....

publicerat i Min dag;
 
Men idag är en jobbig dag. Har kämpat mig igenom denna dag och allt har känts lite snett på något sätt, typ hängig trött och almänt off... Väl hemma blev det inte mycket bättre, klev in på mitt rum och såg min underbara bästa vän som inte längre finns bland oss hänga på väggen och jag bara bröt ihop. Idag är en sådan dag jag skullle kunna dö för att få se henne en sista gång, bara säga hejdå, bara säga hur mycket hon bettyde för mig!
Men en dag som denna är jag så jäkla glad att jag har så mycket fina vänner omkring mig som får mig att fortsätta kämpa! Gårdagens uteritt va till 100% bara enegri givande. Det är helt sjukt hur dåligt jag mår när jag inte är i stallet vaje dag, det är så sjukt vilken skillnad det är på mitt humör!
Men nu ska jag plugga lite teori och sen ta bort smink och sen är det sov dags, imon går jag risk ettan större delen av dagen, sen ska jag till stallet med underbara Sandra, sk även föröska åka och krama på min goa vikilischus som jag inte träffat sedan jag va i stora höga sist! Köss:)