Min favorit kille på besök

publicerat i Min dag;
Idag är hunden här, han ligger lite gott över mina ben å snarkar. Bästa sällskapet på morgonen med en kopp i handen! Idag ska jag till Lola, blir en mys dag idag, bara mysa och pyssla. 
Ska även iväg på lite ärenden som måste göras idag, ska försöka komma iväg till min gamala skola och säga hej och sen måste jag förbi jobbet och lämna en lapp. 
God morgon

publicerat i Min dag;
I tisdags blev det inte mycket till blogggande på kvällen då vi åkte iväg med hästarna och kom hem väldigt sent. Men det gick prima, Hanna fick hoppa Lola och hon va super fin Lola. Nu ska vi börja letaa ny sadel då denna sadeln inte alls är optimal för henne den ligger riktigt dåligt.... Så jag har jett mig in i sadel djungeln.... Men igår såjobbade jag törre delen av dagen innan jag började leta sadel, va på Ale och letade och fick den gamla sadeln värderad. På kvällen drog jag och Lina till gymmet, inte varit där på ett tag. Ajabaja!
u är i alla fall planen med Lola att rida på, trimma jobba och stärcka henne och börja träna för tränare. Så får vi se vart vi slutar sen!
Nu ska jag upp och åka till stallet, hoppas ni får en fin torsdag! :)