Ingen vila

publicerat i Min dag;
Ja dessa dagar har de varit fullt upp! I tisdags så jobbade jag hela dagen innan jag åkte till stallet och red och gjorde sllt snabbt innan jag drog mot Ljungskile för massage hos bästa Ann! Sedan va de hem duscha och hämta Linda sedan styrde vi bilen mot Landvetter. Kom hem väldigt sent och va uppe och jobbade tidigt. Igår jobbade jag hela dagen, innan jag åkte till stallet och red och fixade allt snabbt sedan hem duscha och iväg på familje middag! De blev sent hem igen. Idag jobbar jag kort dag sen blir de stallet innan jag ska på bandy match. Men nu ska jag in och ha mina sista lektioner, så bloggen mer efter stallet. Hoppas ni har en fin dag i solen! 


Godmorgon

publicerat i Min dag;
Blev en väldigt sen kväll igår då jag slutade jobbet sent och sen va i stallet ganska sent. Men red ut Lola och fixade allt i stallet och myset en massa med min prinsessa! Idag har jag ett fullspäckat schema vill jag lova. Först är det jobbet hela dagen och sedan ska jag försöka hinna med stallet snabbt som attan innan jag ska vara i Ljungskile vid 19 sedan hem och äta middag och sånt sedan vid halv 10 beger jag mig mot Kareby för att hämta Linda innan vi åker mot Landvetter. Hemligheter på g ;) 
Nä nu måste jag gå upp och äta frukost och bege mig mot jobbet! Hoppas ni får en fin tisdag! Goförmiddag

publicerat i Min dag;
Sitter på jobbet på min rast, ska snart gå in och ha lektion. 
Igår va ju som sagt lilla lowa med i stallet och hon fick testa att sitta på firran lola fick en puss och en morot så idag blir det att rida ut i skogen och jogga ordentligt. 
Men idag är det ingen vanlig dag för det är min bästa unges födelsedag! Hon fyller hela 18 år! Helt galet! 
Men oavsett hur gamal hon är kommer jag alltid att älska henne lika mycket, trots att hon är en jobbig liten skit ibland är hon min jobbiga lilla skit! 
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll!