Fullspäkad helg

publicerat i Min dag;
Minhelg har verkligen gått i ett! Har kommit hem och ätit och sovit och inget mer.
I fredags va det ju tävling i kungsbacka med Browine, Lola promenerades och Joie red jag ut.
På kvällen va jag med Viktor en stund innan jag gick och la mig, va så himla trött!
Sedan va det upp och jobba på lördag morgon, innan jag snabbt åkte till Troya för att hjälpa Emma och pigge, dom va super duktiga! Kul att se alla andra ponny ekipage, många är så himla duktiga! :)
På kvällen så red jag ut Brownie, hon blev joggad efter fredagens tävling hon va lugn och fin. Hon är verkligen så himla rolig att rida, det är så jäkla mycket kraft i den lilla hästen, att försöka sitta ner de första trav steget för att hitta rätt i traven är i stort sätt omöjligt hon bara skjuter än ur sadeln! 
Igår va det åter igen tävling på Troya, men denna gången stor häst många dutkiga ryttare men absolut roligast att se va Palitas avkomma Tinkerbell HJ som jag red några gånger när hon stog hos Hanna. Nu är hos en ryttare och blir tävlad. Hon va jätte fin och det va jätte kul att se henne! En annan grym tjej som va med va en 11 åring som kom in där på sin stor häst och gjorde två fantaskiska rundor! Hur cool tjej som helst!
Men efter tävligen åkte jag till HJ Mamma va faktikst med mig så vi tog en promenad med Lola innan hon åkte hem och så tog jag och Brownie en sväng i skogen. Igår va hon helt galet pigg, så vi travade och galopperade en del. Hon va jätte fin och snäll! Efter det blev Lola och brownie utsläppta så fick dom middag i eftermiddags solen! :)
Nu ska jag vänta på att snikarna kommer innan jag åker till skolan! Ha en bra måndag :)
Inbäddad bildlänkInbäddad bildlänk
Hon luftar fint på 105 Tinkerbell!

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Divorce your horse :

Låter som om du har haft en bra helg :)

Kommentera inlägget här :