Mycket har hänt sedan sist

publicerat i Min dag;
Hej? Jag har varit så frånvarade här så det är ju sjukt! Sist jag upppdaterade här hade jag varit på bal. Balen va så himla mysig och en så rolig kväll! 
Dagen efter balen va Sandras student så va på den och sa grattis till henne!:)
Sedan va det min egen FK student!!!
JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!
Sen åkte jag till Skåne med Wallenstam och Jobbade på! Sedan va det midsommar och även den helge jobbade jag fast hemma så han fira midsommar mellan jobbet ;)
Va en väldigt bra midsommar måste jag säga, vi åkte runt på en massa fester men kvällen slutade bra! :D
Sedan har jag varit leddig så i torsdags va det hatten faktikst! Med mina brudar och några andra, va faktikst en sukt rolig kväll/natt! Vi gick och l oss 5.... Jag va lagom pigg när jag skulle upp tillfalkenberg morgonen därpå ;)

Imellan alla dessa roliga saker har ja hunnit umgås med min underbara vänner, när solen va framme låg jag och Lina på plajan och solade och tog oss ett dopp vilket va himla mys! Hade med oss picknik och massa sånt mys! :)
 
Förutom detta är Lola i full gång, vi galopperar och far ute i skogen och hon studsar fram som en studdsboll av glädje. Min lilla bil är äntligen HEL! Helt hel, den susar nu fram tyst genom staden!
Nu ska jag städa klart här hemma innan jag åker till Lola, ska se om vi kan rida i padocken idag! :)
Hoppas ni får en fin söndag!
 
Men tyvärr har det inträffat något tragiskt nu denn helgen. Ingen har nog missat att det är en 17 årig tjej som omkomit i en ridolycka. Det är fruktansvärt och även fast jag inte kände dig så väl så skär det i mig att du inte finns längre. Din lott sittter fortfarade på mitt kylskåp...
Vila i frid!

Kommentera inlägget här :